top of page
Zoeken
  • Mijke

Studymom post-examencadeau

De afgelopen dagen waren heftig. Ik had vandaag mijn eerste mondelinge examen. Mijn eerste en enige mondelinge examen van heel mijn bachelor. Seksuologie… wat een vak! Ik plande de examendatum al in januari maar de voorbereiding was niet top. Teveel werk-uren, teveel coachingsessies, teveel andere verplichtingen, en afgelopen weekend een heel weekend weg. De laatste dagen waren dus hel. Hele dagen blokken, weinig slapen, stress en doorpeddelen om niet onderuit te gaan. Maar kijk, ik slaagde…

Mijn allereerste mondelinge examen, mijn allerlaatste psychologievak. Er wacht me nog een vak van de faculteit Rechten en mijn thesis afwerken. En dan is dat diploma binnen.

Als jonge student zou ik nu mijn boeken opbergen en ergens een terras opzoeken om met mijn vrienden en vriendinnen een middagje plezier te beleven. Effe weg van alle verplichtingen… Als studymom wacht je dan een nog veel leukere verrassing: de strijk. Die zich vele dagen heeft opgestapeld. Die riep me. Heel luid! Dus examen afgerond, strijkplank open, strijken maar. Hiephiephoera studymom! Topper die je bent!


77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page