top of page
Zoeken
  • Mijke

Studentikoos terugblikken

Week 1 aan de KULeuven is voorbij gevlogen! En alle begin is moeilijk, dat geef ik graag toe. Vol goede moed en goed voorbereid aan een studie beginnen, betekent na een week al achter de feiten aanhollen.

Ineens stuurt elke prof zijn eigen todo-s uit en kan je al niet meer volgen. En dat in combinatie met een volle wasmand, eten op de tafel krijgen voor 7 hongerigen, zien dat iedereen op tijd overal geraakt... bleek niet zo eenvoudig.

Conclusie op de zondag voor de start van week 2: ik heb nog wel wat inwerktijd nodig vooraleer ik de combinatie gezin-studie goed ga kunnen maken.

Ik heb al een week het nieuws niet meer gevolgd, ik heb al berichten niet tijdig kunnen beantwoorden, ik vergat een natte was 2 dagen in de wasmachine, ik moest Adam lastminute op een bus zetten richting training omdat ik vast zat in het verkeer, ... oh help!

Maar toch, er is ook wel wat positiefs te zeggen over afgelopen week. Het is zo interessant! Ik voel dat mijn kennisspons elke kruimel materie opzuigt en dan een sprongetje maakt van geluk. Ik wandel - of beter ik hol - door Leuven (om overal op tijd te geraken en geen aansluitingen te missen) en geniet van deze kans om hier te mogen zijn.

Ik ben hier na een weldoordachte weloverwogen keuze om dit te doen, een heel ander gegeven dan toen ik 18 was en gaan studeren de normale volgende stap was. En dat maakt me gelukkig!

Op naar week 2, maar eerst nog even van het fijne weekend genieten! Morgen is er weer een Studiedag...



29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het zit erop

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page