top of page
Zoeken
  • Mijke

Ideaal carwash weer

Wie me een beetje kent weet dat ik mijn auto maximaal 1 maal per jaar een wasbeurt geef. Ja echt, 1 keer per jaar. Het zegt me ook weinig een frisgewassen auto. Deze rijdt even snel, speelt dezelfde muziek, rammelt even hard voor of na een wasbeurt dus ik zie er het nut niet zo van in…

Dus is mijn motto: 1x per jaar was ik ‘den otto’. En vandaag was die dag: want vandaag had ik even tijd. Geen studie-uren, coachingsessies of andere gepland. Kids naar de chiro en mama dus aan de slag.

Ik hoor je denken: het stormt en regent, wacht toch gewoon een week. Inderdaad, dat zou handig geweest zijn, alleen past dat dan net weer niet meer in mijn schema. Achja… dat zijn Mijke-kronkels.

Ik moet wel eerlijk zeggen: eigenlijk was het al anderhalf jaar geleden dat ik de spons erbij nam, maar manlief heeft tussentijds mijn auto nog een poetsbeurt gegeven omdat zijn tenen ervan krulden dat er mos op mijn ruiten begon te groeien. Dankjewel daarvoor manlief!

Dus voila in de gietende regen deed Mijke een goede daad. En nu kan mijn wagentje er weer een jaartje tegen!60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page