top of page
Zoeken
  • Mijke

Er kan nooit genoeg schuim zijn

Bijgewerkt op: 31 aug. 2022

Het zijn zeer drukke tijden geweest. Eigenlijk al sinds begin december heb ik het gevoel gehad achter de feiten aan te lopen. De combinatie studie, werk, coaching, gezin, relatie en hobby’s van de kinderen kreeg nog een extra zwaarte door een quarantaine van een maand doordat het hele gezin om de beurt positief getest werd op corona. Na deze moeilijke periode had ik het idee dat een inhaalbeweging zich inzette: geannuleerde afspraken moesten opnieuw ingepland worden, coachingsessies die uitgesteld werden kwamen aan bod, examens die niet konden doorgaan werden naar later verplaatst. Kortom, de agenda zat boemvol.

Afgelopen week had ik dus een blokdag, een examendag, een werkdag, een meerijdag met de camion, een coachdag en daartussen nog wat opruim- taximama- kook- en geefaandachtaandekids-momenten. Conclusie: op het einde van de week was Mijke moe. Na twee en een halve maand enorm hard werken was het tijd voor ontspanning. En wat keken we er naar uit!

Bestemming: Dusseldorf! Wat kuieren door de straten, wat kijken naar de Rijn, geef Mijke water, zee of rivier en ze komt tot rust. ‘S Avonds een aperitiefje en een bad. Lekker warm, massa’s schuim en een uur even niets anders dan muziek, ogen dicht en niksen. Dit had ik zo hard nodig. Hier laden mijn batterijen van op, hiermee kan ik weer even verder.

Heerlijk! Ik ga nog voor een heerlijk tweede dagje citytrippen vandaag. Geniet van jullie zondag!


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page